Стелажи за плодове и зеленчуци – как да ги запазим свежи и привлекателни за по-дълго

Стелажи за плодове и зеленчуци - как да ги запазим свежи и привлекателни за по-дълго

Магазините за хранителни стоки имат златна възможност да се откроят, като предоставят на своите клиенти изключителни свежи продукти. Въпреки че електронната търговия продължава да печели пазарен дял, физическите магазини имат ясно изразено предимство – възможността да зарадват купувачите с изобилие от висококачествени пресни храни. Сред всички категории в един магазин, плодовете и зеленчуците, имат най-голямо значение за удовлетвореността на клиентите.

Зарадвайте купувачите и изградете лоялност с изобилие от пресни храни

Зарадвайте купувачите и изградете лоялност с изобилие от пресни храни

Визуално привлекателният и добре представеният стелаж с плодове и зеленчуци може да направи чудеса за привличане и задържане на клиенти. Външният вид и ароматът играят важна роля за превръщането на секцията със свежи храни в ключова категория, която стимулира трафика в магазините. Качеството на плодовете и зеленчуците на стелажа е основната причина, поради която клиентите могат да изберат определен супермаркет. Една четвърт от купувачите дори са готови да преминат към друг магазин, ако намерят по-добро качество, свежест и разнообразие в секцията за пресни продукти. Очевидно е, че потребителите ценят високо качеството, разнообразието и представянето на продуктите, когато става въпрос за пазаруване на свежи храни.

Въпреки това, с фокуса върху създаването на богати и атрактивни стелажи, възниква проблемът с развалянето на храната. Изобилието от изложени плодове и зеленчуци често може да доведе до излишни запаси, които могат да се окажат на загуба, което се отразява на рентабилността и устойчивостта. Решаването на това предизвикателство изисква иновативни решения, които да постигнат перфектния баланс между визуално примамливо представяне и намаляване на отпадъците.

Sigma™ – решението за изобилие без загуби

Sigma™ - решението за изобилие без загуби

Sigma™ е авангардна модулна система, предназначена да подобри секцията с плод и зеленчук, да стимулира продажбите и да сведе до минимум брака. Тя е универсално решение от рафтове за стелажи. Изработена от лек и издръжлив алуминий, предлагаща красив дисплей за различни плодове и зеленчуци в модулни секции.

Едно от ключовите предимства на Sigma™ е способността ѝ да създава впечатление за изобилие на стелажа, без да е необходимо да има големи запаси. Чрез ефективното представяне на продуктите в модулни елементи, системата намалява риска от разхищение на храна и същевременно увеличава продажбите. В тестови магазини във Франция, Финландия и Великобритания Sigma™ доказа, че увеличава продажбите с до 10% или повече, като същевременно значително намалява разхищението на храна. Ползите от Sigma™ се простират отвъд намаляването на отпадъците и увеличаването на продажбите. Лекият и издръжлив алуминиев материал прави работата и почистването лесни. Безопасният за храните дизайн на системата осигурява свежест и правилно охлаждане на продуктите. Със Sigma™ търговците могат да се съсредоточат върху ротацията, за да гарантират свежестта.

Основни предимства за стелажи за плодове и зеленчуци Sigma™

Основни предимства на Sigma™
  • Стимулира продажбите и намалява отпадъците – до 30% увеличение на продажбите в тестовите магазини;
  • Висока издръжливост, лекота и лесна работа;
  • Отличава вашите стелажи с плодове и зеленчуци от тези на конкурентите.

Инвестирайки в иновативни решения като Sigma™. Търговците на дребно могат да постигнат перфектен баланс между визуално привлекателни стелажи и намалени хранителни отпадъци. По този начин те осигуряват приятно и лесно пазаруване за своите клиенти. Дисплей България се ангажира да помага на търговците на дребно да създават магазини, които са по-привлекателни, печеливши и устойчиви. Свържете се с нас, за да обсъдим как нашите иновативни решения за мърчандайзинг могат да превърнат вашата категория за пресни продукти в дестинация, която привлича купувачите и изгражда трайна лоялност.

Полезна информация за повече продажби

Последвайте ни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *