Дисплей България

История

2005

Стартирахме Дисплей България, като ексклузивен дистрибутор на Шведската интернационална компания Ейч Ел Дисплей. Първият ни проект – мърчандайзинг оборудване в категория „Подправки, сухи супи и нишестета“ в седем обекта на Фантастико убеди и нас и клиента, че сме на прав път. Системата от разделители и механизми показа изключителна ефективност при излагане на малките опаковки, удобство на излагане и увеличение на продажбите с почти 15%.

2006

Беше годината на разрастване в страната, като клиентите ни припознаха ползите от оборудването при охладените колбаси, кренвирши и слайсове в крайстенната плюсова витрина. Никога до тогава, тези малотрайни и скъпи продукти не бяха изглеждали по-добре!

2007

Представихме на пазара нова система за ценова комуникация на рафта – Slimline. Ползите от този тип профили са, че позволяват максимално приближаване на рафтовете във височина, което в много секции позволява допълнително поставяне на рафт.

2008

Заедно с брандове, като Монделийз (тогава Крафт Фуудс), Бритиш американ тобако, Филипс Морис, Рекит Бенкисер и други, създадохме дисплеи за крос мърчандайзинг и вторично излагане, които бяха забелязани и харесани от пазара на дребно.

2008
2011

Обогатихме предложенията си с иновации, като системата за Насипни храни, оборудване за напитки, бебешки храни и други. С помощта и одобрението на нашите клиенти се разрастна използването на механизми за придвижване на продуктите в почти всички категории в търговския обект.

Някои брандове оборудваха цели категории, благодарение на проекти за цялостно менажиране на продуктови групи

2012

Добавихме пълна гама съдове за хладилна щандова витрина.

2017

Допълнихме предложенията си за цялостно оформление на деликатесната витрина с принтер система за печат на цени върху пластики. Спряхме се на това решение, заради необходимостта от сертифицирано решение за поставяне на детайлна информация на продуктите в магазина или на блок масата..

2019

Сбъдна наша мечта – присъединихме се към фирмите, които работят за по-екологична форма на продажби на дребно. Добавихме към портфолиото си широко разнообразие от биоразградими опаковки и оборудване от рециклируеми или компостируеми източници. 
Ориентирахме се и към решения за продажба на пресни продукти, за да сме готови за по-екологичното и отговорно утре.

2021

Концентрираме усилията си върху технологични решения за брандиране и информация в търговските обекти, които дават възможност за интеграция между онлайн и офлайн комуникацията на търговци и брандове.

Защо да изберете нас

Какво правим добре

Партньори

Пазаруването е преживяване.
Не просто сделка.

Ние работим с клиентите си за:

  • удобно и приятно пазаруване
  • акценти върху зони и предложения
  • спестяване на труд и пространство
  • създаване на опции за устойчив бизнес

Вие сте в добра компания

Довериха ни се едни от най-добрите в индустрията