Дисплей България

История

2005

Стартирахме Дисплей България, като ексклузивен дистрибутор на Шведската интернационална компания Ейч Ел Дисплей. Първият ни проект – мърчандайзинг оборудване в категория „Подправки, сухи супи и нишестета“ в седем обекта на Фантастико убеди и нас и клиента, че сме на прав път. Системата от разделители и механизми показа изключителна ефективност при излагане на малките опаковки, удобство на излагане и увеличение на продажбите с почти 15%.

2006

Беше годината на разрастване в страната, като клиентите ни припознаха ползите от оборудването при охладените колбаси, кренвирши и слайсове в крайстенната плюсова витрина. Никога до тогава, тези малотрайни и скъпи продукти не бяха изглеждали по-добре!

2007

Представихме на пазара нова система за ценова комуникация на рафта – Slimline. Ползите от този тип профили са, че позволяват максимално приближаване на рафтовете във височина, което в много секции позволява допълнително поставяне на рафт.

2008

Заедно с брандове, като Монделийз (тогава Крафт Фуудс), Бритиш американ тобако, Филипс Морис, Рекит Бенкисер и други, създадохме дисплеи за крос мърчандайзинг и вторично излагане, които бяха забелязани и харесани от пазара на дребно.

2008
2011

Обогатихме предложенията си с иновации, като системата за Насипни храни, оборудване за напитки, бебешки храни и други. С помощта и одобрението на нашите клиенти се разрастна използването на механизми за придвижване на продуктите в почти всички категории в търговския обект.

Някои брандове оборудваха цели категории, благодарение на проекти за цялостно менажиране на продуктови групи

2012

Добавихме пълна гама съдове за хладилна щандова витрина. Разнообразихме представянето с различни конфигурации от тавички и купи, които представят храната по апетитен и неустоим начин.

В комбинация със сертифицираните ни решения за поставяне на цени в студена и топла точка, витрината работи с пълен капацитет и за магазина, и за неговите клиенти.

2017

Допълнихме предложенията си за цялостно оформление на деликатесната витрина с принтер система за печат на цени върху пластики. Спряхме се на това решение, заради необходимостта от сертифицирано решение за поставяне на детайлна информация на продуктите в магазина или на блок масата..

2019

Сбъдна наша мечта – присъединихме се към фирмите, които работят за по-екологична форма на продажби на дребно. Добавихме към портфолиото си широко разнообразие от биоразградими опаковки и оборудване от рециклируеми или компостируеми източници. 
Ориентирахме се и към решения за продажба на пресни продукти, за да сме готови за по-екологичното и отговорно утре.

2021

Концентрираме усилията си върху технологични решения за брандиране и информация в търговските обекти, които дават възможност за интеграция между онлайн и офлайн комуникацията на търговци и брандове.

2021
2023

 

В отговор на новите предизвикателства пред ритейл бизнеса в България, свързани с липсата на достатъчно и обучен персонал предложихме иновативни системи за автоматизация на рафта. Това е още една стъпка в същата посока – постигане на по-висока ефективност в управлението на търговската среда и оптимизиране на разходите за мърчандйзинг.

Имаме удоволствието да Ви информираме, че ДИСПЛЕЙ БЪЛГАРИЯ ООД сключи административен договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ за изпълнение на Проект BG-RRP-3.005-1433 – Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия, финансиран от

Европейския съюз – NextGenerationEU по Програмата за икономическа трансформация към Националния план за възстановяване и устойчивост. Обща стойност на проекта е 20 000.00 лв., от които 20 000.00 лв. безвъзмездно финансиране. Начало: 10.11.2023 г. Край: 10.11.2024 г.

КРАТКО ОПИСАНИЕ НА ПРОЕКТА:
Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия.

Цел/и на прoекта:
Целта на процедурата е да допринесе за ускоряване на прехода към цифровизация на икономиката чрез предоставяне на безвъзмездни средства за внедряване на информационни и комуникационни технологии и решения, осигуряващи повишаване нивото на дигитализация на малките и средните предприятия (МСП).

Защо да изберете нас

Какво правим добре

Партньори

Пазаруването е преживяване.
Не просто сделка.

Ние работим с клиентите си за:

  • удобно и приятно пазаруване
  • акценти върху зони и предложения
  • спестяване на труд и пространство
  • създаване на опции за устойчив бизнес

Вие сте в добра компания

Довериха ни се едни от най-добрите в индустрията