Плодове и зеленчуци като магнит

Плодове и зеленчуци като магнит

Свежест и цветно изобилие от плодове и зеленчуци ни посреща на входа на повечето хранителни магазини през по-голямата част от годината.

Големият супермаркет дава удобството на пазаруването на продукти от разнообразни категории. Специализираните магазини за плодове и зеленчуци осигуряват персонално отношение и дълбочина на портфолиото. Правилният избор на съхранение, подреждане и етикиране на стоките крие потенциал да мотивира както лоялните клиенти да пазаруват по-често, така и да привлича нови купувачи.

Етикирането на плодовете и зеленчуците

Формалното изискване за наименование на продукта и цена ще предостави на клиентите само ценова информация. Дали това е единственото, което ги интересува? Вероятно не.

Предоставянето на повече продуктова информация помага на продажбите и изгражда доверие у клиентите. Има много важни неща, които ще помогнат на домакинята в къщи. Като къде е отгледан, как правилно се съхранява в домашни условия, с какво може да се комбинира, идеи за приготвяне и поднасяне.

Тези удобства, които създава специализираното оборудване за плодве и зеленчуци,  могат да бъдат добра причина за лоялност и доверие. Също така могат да увеличат продажбите от всички продуктови категории. Кръстосаните продажби могат да се използват много ефективно.

Подреждането на стоките и атмосферата в магазина могат да дадат различно лице на категорията. Потребителят първо купува с очите си. Да е чисто и подредено е задължително, но не е достатъчно. Вдъхнете душа на фреш зоната! Модерно и изчистено, с ретро излъчване или с натурален дизайн. Това е характерна запомняща се атмосфера, която ще привлече нови клиенти в магазина.

Поставянето на продуктова и ценова информация е важно за цялостната атмосфера, която създава търговския обект. Плодове и зеленчуци се купуват от хора на различни възрасти. Така че цените трябва да са добре видими и да не създават пречка пред покупката.

В тази статия даваме идея за удобни и лесни за поставяне поставки, които могат да се фиксират върху рафтове и касетки с различна дебелина и форма, така че това да не е пречка пред поставяне на цената.

Полезна информация за повече продажби

Последвайте ни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *