Излагане на насипни храни на самообслужване върху стандартни стелажи за магазин

Излагане на насипни храни на самообслужване върху стандартни стелажи за магазин

Наличието на категория „Насипни храни“ е предизвикателство за подредбата на всеки супермаркет на самообслужване. Рафтовете на професионалните стелажи за търговски обект са предвидени за пакетирани стоки, а не всеки магазин разполага със свободно пространство за излагане на насипни стоки върху палетни зони или промо маси.

Нарастващото търсене на еко ориентирани възможности за пазаруване мотивира търговците да търсят различни решения за продажба на насипни храни. С цел да отговорят на развиващите се нужди на осъзнатите в тази посока потребители. Продажбата на храни без опаковка е решение, което дава свободата на клиента да избира желаното количество. Също така да комбинира продукти, като същевременно намалява отпадъците.

В Дисплей България се гордеем, че можем да предоставяме иновативни решения за продажба на насипни храни. Те не само удовлетворяват предпочитанията на клиентите, но и подпомагат търговците да оптимизират пространството на стелажа и да създадат изживяване при пазаруването.

Продукти без опаковки на стелажа

Продукти без опаковки на стелажа

С икономическите фактори, които оказват влияние върху потребителските избори и околната среда, която насърчава осъзнати решения, покупките на насипни храни стават все по-популярни. Клиентите предпочитат гъвкавостта да закупуват само това, от което имат нужда, избягвайки ненужни отпадъци и разходи. Анкети показват, че около 74% от потребителите желаят повече опции за зареждане и повторна употреба в магазините. Това подчертава нарастващото търсене на продукти в тази категория.

Отговаряне на предпочитанията на клиентите

Отговаряне на предпочитанията на клиентите:

Предлагането на насипни храни на по-ниска цена в сравнение с опакованите им аналози на стелажите в магазина, съблазнява клиентите да предпочетат този начин на пазаруване. Чрез намаляване на отпадъците от опаковки, те активно допринасят за устойчивостта, като същевременно се реализират спестявания. Търговците, от своя страна, се отличават от конкуренцията и укрепват своя еко-приятелски имидж.

Устойчиви решения за продажба на насипни храни, съвместими с търговските стелажи в супермаркета

Устойчиви решения за продажба на насипни храни, съвместими с търговските стелажи в супермаркета

Контейнери за насипни храни 3eBin™ и 4eBin™:

Изработени от практически нечуплив, безопасен за храна материал, контейнерите за насипни храни предлагат възможност за хигиенично и еко пазаруване. Лесно се поставят на стелаж чрез специална стойка или окачени на подвижна конзола. Нашите контейнери подпомагат ефективната ротация на стоките съгласно принципа „първи зареден, първи продаден“. Тези контейнери, произведени от рециклирани материали, съответстват на нашата ангажираност към устойчивостта.

Гамата вертикални контейнери спестява пространство на стелажа, като позволява поставяне на гъста редица от видими насипни продукти, които във всеки момент от деня изглеждат изобилно.

Хоризонталните контейнери от своя страна са универсални и могат да бъдат поставени директно на рафта или да се окачат на подвижни рамена върху стелажа.

И двата типа оборудване са с прахозащитни капаци, за да предпазват стоките и са одобрен за контакт с храна.

Основни предимства:

  • Клиентите се наслаждават на персонализирани комбинации и количество на продуктите.
  • Намаляват се отпадъците от опаковки и се подпомага околната среда.
  • Ротацията на стоките осигурява свежи и качествени продукти.
  • Клиентите имат възможност за съчетаване на продукти и количество.
  • Оптимизацията на продажбеното пространство на стелажа подобрява излагането на продуктите.
  • Устойчивият подход съответства на ценностите и предпочитанията на клиентите
Основни предимства:

Революцията на продажбите без опаковки преформатира търговската среда, насърчавайки търговците да се приспособят и иновират. Нашите решения за насипни храни предлагат полза за всички, като дават възможност за лесна и бърза покупка на неопаковани продукти директно от рафтовите стелажи в магазина. Приемете промените, намалете отпадъците и заздравете своя търговски бранд с нашите съвременни решения за по-зелено бъдеще.

Полезна информация за повече продажби

Последвайте ни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *