Незаменимите ценови лайстни

Ценови лайстни

Ценовите лайстни са толкова разпространен продукт в магазините на самообслужване, че понякога остават незабелязани не само от купувачите, но и от търговците.

Всъщност, този начин за поставяне на ценова информация, без който не може да си представим съвремения супермаркет, е революционно откритие с повече от 40-годишна история.

През по-голямата част от тези десетилетия, това незаменимо средство за комуникация между търговеца и клиента, е изпълнявало перфектно своите задължения.

Какво трябва да знаем, когато планираме отваряне на нов търговски обект

Ценовата лайсна е незаменима част в “общуването” търговец-клиент. Тя е основно средство за кореспонденцията между продукт и цена, без което купувачът не би извършил покупка.

Независимо какъв тип търговски обект отваряме – хранителен или нехранителен супер/хипермаркет, дрогерия или парфюмерия, съвремените ценови лайсни могат да бъдат в тон с визията на магазина.

Друго важно нещо, когато подбираме рафтовата система, предварително е необходимо да сме сигурни, че ще имаме на разположение подходяща и лесна за поддръжка лайсна, която да се поставя чрез клик-система. На пазара съществуват повече от 400 вида профила, които са съвместими с почти всяко оборудване.

Консултацията на ранен етап би ни спестила излишни разходи за поръчка на уникален профил или спешна заявка.

Доставчикът би трябвало да разполага с мостри на предлаганите лайсни, за да сме сигурни в съвместимостта с рафтовото оборудване.

Полезна информация

Последвайте ни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *