Как да продаваме повече насипни ядки

Как да продаваме повече насипни ядки

Появиха се кокетни специализирани магазини за насипни ядки, в които са инвестирани много фантазия, желание и труд. Изследователската ми натура е истински изкушена от различни, а в не малко случаи и непознати, семена, ядки и сушени плодове. Влизам, разглеждам и си набелязвам няколко продукта, от които искам да пробвам. С други думи ще си купя по малко, от някои ми се иска и повече.

Насипни ядки – защо?

Насипните ядки са категория, позната от години, но сега се разработва на ново. Погледната от друг ъгъл в съзвучие със съвременните тенденции за природосъобразно хранене и отговорно отношение към средата, в която живеем. Уханието на току що изпечени ядки е съблазнително. То ни кара да се отбием, за да купим нещо за хапване на път или за вкъщи.

Насипни ядки – как?

Как да продаваме повече насипни ядки? Продуктовото разнообразие е голямо, повечето от тях в графата екзотични и това е наистина предизвикателство за магазина. Освен етикет с име и цена обикновено няма друга информация. Питам като ми дойде реда, но гледам да е доста стегнато, защото след мен чакат още хора. Иска да има повече информация и ще ми е по-лесно да реша от кое по колко да купя. Цената е важна, но в случая не е приоритетен фактор за покупка.

Бих искала да имам възможността да се самообслужа. Така любопитството ми ще доведе до повече покупки, а и няма да си поглеждам нервно часовника. Всъщност чакам търпеливо на опашка и след това съвсем стандартно поръчва по 100 или 200 грама от вид. Нямам никаква идея колко всъщност ще ми е необходимо, защото обикновено преценявам нещата по-скоро на обем / на око, а не на грамаж.

Самообслужване

Специализираното оборудване на HL Display AB предлага възможност за отлична видимост на предлаганите продукти. Също така уплътнява търговската среда и отговаря на всички съвременни изисквания за безопасност на храните. От обзавеждането и аранжирането на магазина зависи атмосферата на пазаруване да бъде запомняща се. А самообслужването ще допринесе елемент на забавление и усещането за точния избор и успешно пазаруване. При това няма да чакам на опашка, а ще пазарувам спокойно и удобно. Тогава всъщност прекараното време в магазина ще е право пропорционално на обема покупки.

Разнообразието от контейнери е съобразено с разнообразието от насипни ядки и ситуациите, които трябва да съобразите. Те са средна дневна ротация, едрина на продуктите, дали се слепват и други. Имате възможност да се постави голям етикет с допълнителна информация на него (извън стандартната служебна такава – ед.цена и произход).

Детайлна техническа информация ще намерите в каталога ни. Можете да ги видите и тествате в нашия шоурум.

За практически съвети и повече маркетинг информация ще ви очакваме да се свържете с нас. Обновяваме непрекъснато сайта ни с нови изпълнени проекти и споделени впечатления от нашите клиенти.

Полезна информация за повече продажби

Последвайте ни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *