Информационна система Slimline™

Информационна система Slimline

В основата на създаването на системата стои необходимостта от допълнително рафтово пространство и повече информация за клиента.

Елегантният и изчистен дизайн променя стерилната иначе атмосфера в магазина, като едновременно с това позволява въвеждането на цветови код и възможност за използване на многобройни аксесоари.

Темпът, с който този тип представяне на ценова информация навлиза в супермаркетите в Западна Европа, е показателен, за високата оценка на водещите ритейлъри.

Системата Slimline се базира на основен профил („mother rail”), който се фиксира върху предния борд на рафта. Той може да бъде с цветовия код на продуктовата категория и да спомага за по-лесната ориентация на клиента. „Джобчетата” за етикети са с отгръщаща функция, размерът им е колкото този на печатния етикет и се защипват лесно за основата. Така не позволяват цената „да избяга” от продукта.

Основният профил (“mother rail”) служи и за основа на множество аксесоари, като стопери, кукички за промо купони, джобове за листовки и пр.

Системата Slimline™ е подходяща както за супермаркети, така и за магазини за високотехнологични продукти, специализирани магазини за алкохол, парфюмерия и козметика, аптеки и др.

В резюме, нейните преимущества са:

  • Всеки джоб за етикет е отделна единица върху основния профил.
  • Подобрена видимост – свободното място между етикетите е „поверено” на продуктите на рафта.
  • Възможността за различни по ширина и дължина етикети на една и съща лайсна позволява поставянето на допълнителна информация за конкретен продукт или промоционното му маркиране.
  • Пълна гама от аксесоари осигурява поставянето на разделители и крепежни елементи за промо знаци.
  • Основният профил се предлага в многообразие от цветове и освен красив завършек на рафта и цветови код, служи и за защита от издраскване и нараняване на най-незащитените му части.

Приятната и удобна обстановка създава лоялни и привлича нови клиенти. В детайлите се крие ключът, който кара консуматора да предпочете едно от няколко на пръв поглед сходни предложения.

От друга страна, пред търговците на дребно стои предизвикателството за непрекъснато подобряване на функционалността на обекта, оптимизиране на труда и представянето на нови продукти.

Полезна информация

Последвайте ни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *