Идеи за подреждане на колбаси

Идеи за подреждане на колбаси

Пресните предварително пакетирани колбаси са истинско предизвикателство за всеки супермаркет. Повечето от тях са във вакумни опаковки с неправилна форма и трудно стоят изправени.

Аранжорите, които се занимават с подреждане на колбаси и слайсове във вертикалната витрина, търсят различни варианти за видимост на продуктите. За жалост успехът просъществува до първите няколко покупки.

Факт е, че независимо от навиците на пазаруване, клиентите в магазина почти задължително минава покрай хладилната стена с колбаси. Купуват се предварително нарязани на фини филийки месни деликатеси, сушени или пресни колбаси под формата на малки или по-големи „щафети“.

Опаковките на деликатесните продукти стават някак все по-големи и привличащи окото. Цената им, подобаваща на деликатесния им произход, е по-висока, което пък обуславя по-ниските дневни продажби.

Логично е да се търсят варианти за по-привлекателен вид на витрината и видимост, за да няма изпусната покупка. Едва ли някой ще отрече, че когато някой продукт не се вижда на рафта, не се и купува.

Система Optimal

Това налага търсенето на помощно оборудване за подреждане на колбаси, което да поддържа продуктите изправени в красиви редици. Система Optimal™ ще разделят рафта на отделни клетки, като има два варианта на организиране на видимостта:

  • Всеки продукт се самозарежда след покупка;
  • Аранжорът изкарва напред цялата редица колбаси с едно движение

Възможността почти без усилие 24/7 да се поддържа рафта с увеличение на продажбите и доволните клиенти в магазина се изразява в два варианта:

  • За по-леките продукти ще ви препоръчаме механизъм с пружинен избутвач, който напълно автоматично ще осигурява винаги първо лице на всички продукти на рафта.
  • За опаковки от типа на кренвирши и наденици, които са значително по-тежки, безотказно ще работи механизъм със стабилен гръб и издърпваща лента. Едно бързо минаване на служител от магазина, за да издърпа лентите на продуктите, ще осигури изобилен и привлекателен вид на хладилната стена.
    Повече технически детайли можете да видите в сайта ни.
  • Ако искате да видите и тествате всичко, можете да го направите в нашия шоурум. В случай, че искате да го видите през очите на купувачите, можете да го направите в някои от големите супермаркети.

Полезна информация

Последвайте ни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *