Ценови шини със залепване: най-бързият и удобен начин да обновите магазина си.

Ценови шини със залепване

Любимият мини маркет в квартала,
Кокетният Плод и зеленчук с дървени рафтове,
удобният денонощен магазин за алкохол и цигари.

Какво е общото между тези обекти?

Желанието да изглеждат по своя собствен уютен начин, който ги отличава от големите магазини.

Ако вие се припознавате, като собственик на такъв тип обекти, сигурно (поне първият път), сте се оказали пред красиво-проектираното от вас оборудване с въпроса:

„Прекрасно изглежда, но как ще поставим цените?

ОК, има „пистолети“ за цени. Клиентът се мръщи, когато ви помоли да махнете цената от продукта и от нея остане грозна следа.
Можете да лепите директно етикети на рафта, но когато смените цената, скъпото оборудване започва да изглежда не толкова скъпо…

Да, ама прозрачните ценови шини не ви харесват, защото се вижда една бяла лепенка. Също ви стесняват пространството между рафтовете.

Има решение и за двете предизвикателства.

В Дисплей България сме се погрижили прозрачните ценови лайстни да са с тънка и невидима залепваща лента. За сметка на това е също толкова здрава, колкото и пенестата бяла лайсна.

Що се отнася до пространството между рафтовете – и за това има решение. Поддържаме на склад ценови шини със залепване, които са за малки етикети и не отнемат място между рафтовете – като тези Ценови лайстни за 26 мм етикети.

Става още по-хубаво, защото предлагаме и лайстни (доста, от които и на склад), които са с цветен гръб: например черен за магазини за алкохол и цигари – изглежда супер елегантно); червен – за рафтовете с продукти на промоции; или изкрящо бял за хладилници и бели рафтове. Може да разгледате тук.

Това, което не казах досега е, че лайстните, които предлагаме са произведени в Швеция, а това означава, че няма компромис с качеството. Всички видове шини са издръжливи  на UV светлина и не посивяват, гъвкави са и стават и за елипсовидни рафтове, ще издържат на рафта повече от пет години, а залепващата лента е най-доброто, което може да бъде поставено на такъв продукт.

Не, че се хвалим, но ги продаваме повече от 15 години.

Разгледайте електронния магазин – не е всичко, което имаме, но винаги можете да се обадите, за да попитате.

Полезна информация

Последвайте ни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *