Всичко за бебето в съвременния супермаркет

Всичко за бебето в съвременния супермаркет

През последните години продажбите на специализирани продукти за бебета – храни и козметика, „преливат“ към обектите от модерната търговия. Супер и хипермаркетите осигуряват богат избор и конкурентни цени. Липсата на компетентен съвет при покупка успешно може да се компенсира с предоставяне на продуктова информация и ясно обозначаване на продуктовите групи, така че портфолиото да е видимо и лесно за ориентиране. Така пазаруването ще бъде приятно и ползотворно.

Бурканчетата с бебешки храни са истинско предизвикателство за подреждане и поддържане в изряден вид. В края на деня по рафтовете има „дупки“ и липси. Портфолиото е разместено и няма ясна кореспонденция с ценовия етикет и цялото изобилие от брандове, вкусове и препоръки остава буквално невидимо.

Много полезно е използването на специално оборудване, което осигурява автоматично придвижване  към началото на рафта при минимален наклон на плоскостта. Така портфолиото е фиксирано и лесно се поддържа ротацията на продуктите при текущо зареждане.

Кристално прозрачните трейчета се фиксират върху всякакви стелажни системи, желателно е да позволяват минимален наклон на рафтовете.  Освен, че така е гарантирано точното съответствие между продукт и ценови етикет, също така по-лесно се идентифицират липсите и артикулите на привършване (за да бъдат поръчани на време).

Проследяването на работния процес след монтиране на такова оборудване показва и по-лесно и по-бързо зареждане на рафтовете. Също така помага за поддържане на ротацията при текущо зареждане, което води до спестяване на труд и разходи за персонал.

Полезна информация за повече продажби

Последвайте ни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *