Развиване на категория напитки: Силата на реда и видимостта в хладилните витрини

Развиване на категория напитки: Силата на реда и видимостта в хладилните витрини

Напитките заемат специално място в магазина. От освежаващи газирани напитки до енергийни и дори заместващи храненето. Tези продукти привличат клиентите и са един от ключовите фактори за добри финансови резултати на търговския обект. При нарастването на конкуренцията става от решаващо значение и за брандовете, и за търговците да поддържат ред и зрителна привлекателност в хладилните си витрини. С цел да привличат клиенти и да увеличават продажбите си.

В този блог пост ще проучим важността на поддържането на добре организирана и привлекателна категория напитки. Как нашите иновативни решения за оборудване на хладилни витрини могат да помогнат за постигането на тази цел.

Ред и видимост: Печелившата комбинация за успешни хладилни витрини за напитки

Ред и видимост: Печелившата комбинация за успешни хладилни витрини за напитки

Във всяка търговска среда редът и зрителната привлекателност са неразделна двойка. Добре подредената категория напитки не само помага на клиентите да намерят бързо това, което търсят в хладилната витрина, но също така подобрява общото пазаруване. Когато продуктите са изложени на първо лице, подредени и представени ясно, те стават по-привлекателни, което повишава вероятността за спонтанни покупки. С увеличаване на видимостта на продуктите, магазините създават усещане за изобилие и улесняват клиентите си в намирането на това, което търсят. Брандовете могат ефективно да комуникират своите предложения на потребителите, което води до по-високи продажби и повече лоялност.

Optimal™ Beverage Trays: Повишаване на видимостта на продуктите и оптимизиране на подреждането в хладилните витрини

Optimal™ Beverage Trays: Повишаване на видимостта на продуктите и оптимизиране на подреждането в хладилните витрини

В Дисплей България разбираме значимостта на добре организираната категория напитки. Това е причината да предлагаме Optimal™ – революционно решение. Проектирано да подобри видимостта на продуктите, да оптимизира поддръжката, като намали разхода на време и труд.

Трейчетата за напитки Optimal™ са специално разработени за хладилни витрини, за да отговорят на специфичните нужди на категорията. Независимо дали става дума за класически кенчета, елегантни бутилки или по-малки варианти. Трейчетата Optimal™ осигуряват автоматично или гравитационно зареждане, като поставят продуктите винаги на първо лице. Можем да кажем сбогом на разхвърляните рафтове и постоянните проблеми с преподреждане в натоварените часове. Optimal™ прави поддръжката на рафтовете лесна. Освен това, е решение, което се сглобява лесно и има възможност за използване както в охладени витрини, така и в стандартни регали.

Roller Track™: Плавна система за гравитационно подреждане в хладилните витрини

Roller Track™: Плавна система за гравитационно подреждане в хладилните витрини

Друг ключов играч в нашето портфолио от решения е Roller Track™. Готова за употреба система за гравитационно подреждане, която пренася организацията на рафтовете на ново ниво.

С Roller Track™ брандовете и търговците могат да гарантират добре заредени рафтове с минимални усилия за поддръжка. Автоматизираното излагане на първо лице на продуктите предотвратява впечатлението за липса на наличност. По този начин гарантира, че продуктите са винаги достъпни за клиентите и рафтът в хладилната витрина винаги изглежда пълен. Системата е съвместима с различни формати и размери на опаковките, което я прави идеална за разнообразни категории в магазина. Чудесно работи с продукти в тетрапак опаковки, като пресни млека, сметана, натурални сокове и др. Инсталирането, използването и поддръжката са лесни. Това позволява на персонала на магазина да се фокусира върху обслужването на клиентите и подобряването на пазаруването.

Решенията за хладилни витрини – оптимизиране на труд и по-високи продажби

От съществено значение за стимулиране на продажбите на напитки в хладилните витрини е използването на правилните решения за постигане на ред и видимост на рафта, като едновременно с това оптимизирате разходите за труд. Нашите решения Optimal™ и Roller Track™ са персонализирани, като целта им е да намалят труда по зареждане на рафта, като едновременно с това осигуряват отлична видимост на продуктите и мотивация за лесна и бърза покупка. Приемете силата на организацията, лесната поддръжка и отлична презентация във вашето търговско пространство, за да създадете приятно пазаруване, което предизвиква клиентите да се връщат отново и отново.

Полезна информация за повече продажби

Последвайте ни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *