Най-сладките стелажи – шоколади и десерти: Как да се погрижим за тях

Най-сладките стелажи – шоколади и десерти: Как да се погрижим за тях

Поддържането на добре организирани стелажи с шоколади и десерти предвид огромния асортимент от продукти, е предизвикателна задача. Стремежът да се продава възможно най-широко портфолио сладки изкушения може да доведе до неефективност при поддръжката на стелажите по подреден и привлекателен начин. Миксираните лица водят до загуба на възможности за продажби. В смесените продукти на стелажа клиентите се затрудняват да открият това, което търсят. Дупките на рафта или несъответствието с ценовия етикет водят до усещане за изчерпване на наличностите и разочарование. Никой търговец не би искал да губи продажби или да бракува стоки само защото има проблем с подредбата на категорията.

С решението за управление на рафтове Optimal™, търговците могат да предотвратят тези проблеми и да направят своите стелажи удобни и привлекателни за своите клиенти.

Optimal™ – безупречна система за подреждане на рафтовете на стелажа

Optimal™ - безупречна система за подреждане на рафтовете на стелажа

Със забележителния си опит от над 250 милиона продадени разделители, Optimal™ на HL Display  е спечелила репутацията си на ефективно решение за управление на стелажи на самообслужване. Разработена, за да опрости организацията на рафта и да спести ценно време, Optimal™ е проектирана така, че да се адаптира безпроблемно към различни формати опаковки. Независимо дали става въпрос за бонбони, кутии с шоколад или други сладки изкушения. Optimal™ осигурява перфектно представяне на продукта, привличайки вниманието на купувачите, като същевременно оптимизира пространството на рафта.

Ефективност и увеличени продажби с Optimal™

Ефективност и увеличени продажби с Optimal™

Ефективното управление на стелажите е от решаващо значение за търговците на дребно, които се стремят да създадат приятно изживяване при пазаруване, като същевременно искат да увеличат рентабилността. С Optimal™ магазините могат да намалят времето, изразходвано за подреждане на рафтовете. Също могат да освободят персонал, който да се съсредоточи върху други важни задачи, докато през това време стелажите на самообслужване „работят“ за продажбите вместо тях през целия ден.

Ефективното управление на стелажите е от решаващо значение

Когато разделителите се комбинират със специални пушери за шоколади, търговците могат да автоматизират зареждането на предна позиция на всяко лице. Така ще се подобри видимостта и ще се насърчат импулсните непланирани продажби.

Основни предимства на Optimal™ при подредбата на стелажи с шоколади и десерти:

Основни предимства на Optimal™ при подредбата на стелажи с шоколади и десерти:
  • Перфектно представяне на продукта: Разделителите на Optimal™ поддържат сладките продукти и шоколадите добре организирани и добре разположени, създавайки привлекателна визия, която привлича клиентите да правят импулсивни покупки.
  • Лесен монтаж и настройка: Поставянето и регулирането на разделителите Optimal™ е безпроблемно, което позволява на търговците на дребно да се адаптират към променящите се асортименти и конфигурации на рафтовете без усилие.
  • Подходящи за неутрална среда и охладени стелажи: Независимо от вида на рафта, Optimal™ работи безпроблемно с всички системи от рафтове, включително в неутрална и охладена среда.

Изследвания, ориентирани към клиентите

Изследвания, ориентирани към клиентите

Проучванията показват, че потребителите прекарват повече време в магазини, в които продуктите са лесно достъпни и добре организирани. Добре идентифицираната и атрактивна категория сладки изделия генерира трафик, като привлича купувачите да я проучват и да правят спонтанни покупки.

С помощта на разделителите Optimal™ сладката категория се превръща в наслада за очите. Създаването на естетическа и удобна атмосфера на пазаруване е от жизненоважно значение в конкурентната среда на ритейла.

Полезна информация за повече продажби

Последвайте ни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *