Поставяне на ценови етикети в хладилна витрина

Ценови етикети в хладилна витрина

Топлата точка и хладилна витрина са силно динамични категории в хранителния магазин, поради необходимостта от отлично планиране и съобразяване с множество регулации и проверки от санитарните власти.

Кратките срокове на годност изискват бърза ротация на продуктите, удобство за персонала при обслужване и аранжиране на секцията, мобилност на оборудването и оптимални продажби.

Седемте фактора, които определят правилно избрания етикет в хладилната витрина са:

Спазване на санитарните изисквания в хладилната витрина

Ще избегнете конфликт със здравните власти, ако разполагате с поставки, които имат сертификат за директен контакт с хранителни продукти

Универсално фиксиране

Както знаем от опит, външният вид винаги има значение. Затова е важно да имате еднакви ценови етикети и пълен набор от фиксиращи аксесоари.

Устойчиви етикети

В щандовата витрина винаги има влага или пара, затова етикетите или касетките за етикети трябва да са устойчиви на конденз

Бърза ротация

Бързата ротация и постоянното вадене или поставяне на съдове и продукти изисква лесна и удобна смяна на цената.

Поставки за хладилната витрина

Не е без значение каква е трайността и качеството на поставките, за да не се превърнат в нерви и ежедневен консуматив. Търсете поставки, които позволяват всякакъв ъгъл на виждане на цената, за да улесните клиентите в техния избор. Шансът да си купят, когато знаят колко ще похарчат е много по-висок.

И нека е красиво и промоциите да се виждат

Полезна информация за повече продажби

Последвайте ни в социалните мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *