Ефективни дисплеи за вторично излагане и крос мърчандайзинг

Ефективни дисплеи за вторично излагане и крос мърчандайзинг

Какво представлява дисплея за вторично излагане? Той е:

Дисплей за вторично излагане

Дисплея за вторично излагане е компактен

Един от основните проблеми на съвременния супермаркет или хипермаркет е липсата на място и много търговски марки, желаещи да поставят своите дисплеи.

Големият дисплей не винаги означава повече продажби, а и изисква допълнителни разходи по доставката и монтажа.

Дисплея за вторично излагане е лесен за монтаж и транспортиране

Търговският представител трябва да може без усилие да занесе стелажа в магазина и за кратко време да го монтира без инструменти.

Дисплея за вторично излагане трябва да има ясна и забележима комуникация

Да не забравяме, че основната функция на дисплея е да продава, а не да служи за украса. Част от дизайна трябва да бъде ценовата оферта и ясното послание, което да предизвика покупка. На пазара често се срещат изключително красиви дисплеи с „безценни продукти“ или с грозно и криво залепени ценови етикети.

Дисплея за вторично излагане трябва да може лесно да се пребрандира и мести

Един дисплей може отлично да служи за един или повече бранда на един производител, ако може лесно и ниско бюджетно да бъде „преоблечен“. А какво по-хубаво, ако след изтичане на договора с търговския обект може да се премести и в друг магазин?

Оползотворява празното пространство в края на гондолата

Да е устойчив в натоварена търговска среда

Да не забравяме, че в магазина аранжорите се движат с натоварени със стока колички, често се мие и купувачите в много случаи са разсеяни. Дисплеят трябва да бъде устойчив, с допълнителни крачета, ако е картонен и да не се разглобява при случаен удар. Не бихме искали инвестицията ни да бъде съсипана в рамките на първите дни от поставянето.

Да е произведен от материали, които са подходящи за съответното търговско пространство

Добре е доставчикът да бъде сигурен дали мастилата, с които е отпечатал изображението имат остатъчен неприятен мирис, дали са подходящи, за да са в директен контакт с хранителни продукти или ниски температури (ако са в близост до хладилници) и пр.

7

Полезна информация за повече продажби

Последвайте ни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *