Брандиране на рафта

Брандиране на рафта

Събота е моят ден за пазаруване. Правя си списък, за да не забравя нещо, пък и да не прекаля с покупките. Отнема ми доста време и сили за обикаляне между рафтовете. И докато изследователският ми дух ме крепи наблюдавам и реакциите на другите пазаруващи. Да се ориентираш в огромното разнообразие и да превърнеш 38-мата точка от шопинг листа “шампоан” в конкретен продукт, който да сложиш в количката, не е лесна работа.

Искам да споделя с вас един начин, който да даде цвят, допълнителна полезна продуктова информация и дори приятелско намигване на продуктите и на бранда. И така да ги отличи от всички останали конкурентни предложения. Като говорим за продуктови групи, където традиционно има ниска лоялност към марката, положените усилия със сигурност ще доведат до положителни резултати.

Брандирането на челото на рафта се използва често. Тук ви показвам обемен борд, който позволява лесна подмяна на рекламната визия, защитава я от похабяване и осигурява блестящ вид на портфолиото. Има още много допълнителни ползи, останали скрити от очите на пазаруващите: този борд ще резервира рафтовото пространство, ще фиксира планограмата, ще улесни идентифицирането на out-of-stock.

Ролер система за рафт Roller Track™

Ако го съчетаем с подходящи разделители и пружинни избутвачи, ще разполагаме с рафтов дисплей, който ще гарантира изрядния вид на продуктите през целия ден.

Още варианти за брандиране на магазин, както и конкретни размери, варианти за фиксиране и допълнителни аксесоари можете да намерите на shopdirect.bg.

Последвайте социалните ни мрежи:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *