Превключете от хартиени към електронни етикети с подходящите стойки, лайсни и държачи

Яснотата и видимостта на цените в магазина са от първостепенно значение за удовлетвореността на клиентите. Това е едно от най-важните неща, които всеки търговец трябва да има предвид, когато преминава от хартиени към електронни етикети. В Дисплей България сме специализирани точно в тази област. Ние можем да ви предложим широка гама от стойки, лайстни и държачи за всяко място в магазина. Партньорството ни с HL Display и опитът на нашия пазар ни помага да намерим най-доброто решение за отлична ценова комуникация. Фокусът ни е насочен към подобряване на функционалността и видимостта, като гарантираме, че нашите ценови профили ще служат безпроблемно за дълго време.

Електронни етикети и в най-трудните зони в магазина

Как поставяте електронен етикет върху килим, например? Как заменяте традиционната рамка от времето на хартиената комуникация и поставяте електронна на стойка или кука в магазина? Как поставяте дигиталния етикет в деликатесната витрина на шишче, щипка или висока поставка?
Това са въпроси, на които повечето търговци не си отговарят в началния етап на преминаване от хартиени към електронни етикети. И това е съвсем разбираемо. Защото най-голямата част от проекта е изборът на технологията, конкретния производител и марка електронни етикети. Този избор е толкова важен, че идеята как тези етикети ще бъдат поставени на рафта, на куката, на мокета, на осветителното тяло и т.н остава настрани.

Количеството на профилите за етикети има значение

Когато се стартира с инвестиция от такъв мащаб, нещата винаги се случват поетапно. Първо се започва с тест в една категория или цял малък обект. После постепенно се оборудват и останалите категории или обекти. Това изисква гъвкавост не само от страна на производителя на електронни етикети, но и от доставчика на стойките, лайсните и държачите за тях. Типичното разнородно оборудване в повечето магазини изисква списък от различни видове стойки и държачи в сравнително малки количества за първоначалния етап. Няма как да поръчате по един „километър“ лайсни, както изискват някои производители.
При нас ще можете да поръчате за тест или да оборудвате малък обект в пълна окомплектовка с всички стойки, лайсни и етикетници за електронни етикети.

Качеството има значение

Стойките, лайсните и държачите за електронни етикети на HL Display са създадени, за да служат дълго време. Те са изработени от висококачествени материали, които издържат на трудностите в ежедневната работа на магазина. Тяхната издръжливост гарантира, че инвестицията ви в електронни етикети за цени e сигурна във времето. Марката HL Display означава здравина и устойчивост, с което е позната на всеки европейски търговец.

Защо да изберете нас

Изборът на лайсни и стойки за електронни етикети от Дисплей България означава да изберете партньор, посветен на просперитета на търговците на дребно в България. Нашите решения са неразделни компоненти от цялостната стратегия за подобряване на ефективността, повишаване на удовлетвореността на клиентите и стимулиране на продажбите.

Не се колебайте да се свържете с нас, за да откриете своето решение за по-ефективно работеща и привлекателна търговска среда.


Билла България споделят за партньорството с Дисплей България

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *