Заповядайте на нашия щанд на Euroshop и намерете отговори на ежедневни предизвикателства в управлението на вашия магазин или бранд.

HL Dispay представя доказани решения в областта на оборудването на най-голямото европейско ритейл изложение

Като ритейлър или бранд постоянно жонглирате между осигуряване на ресурси за
бизнеса си и спечелване на лоялността и вниманието на взискателния клиент

Поискайте си безплатен еднодневен билет за най-голямото ритейл изложение и посетете нашия щанд за последни иновации в ефективността на оборудването и презентацията в магазина:

Акценти от щанда на HL Display

Охладени продукти и храна за вкъщи

Сегментът на охладените храни е един от най-бързо развиващите се в хранително-вкусовата промишленост. Автоматизирането на рафтовете помага на персонала да изпълнява задачите си по-бързо и да намали работните часове. Автоматизиращи системи са Multivo™ Max и Next™, които осигуряват добре подредени рафтове и ефективно използване на пространството, като спестяват енергия и време за поддръжка. За Multivo™ Max и Next™ резултатите показват увеличение на продажбите до 45% в различни категории магазини.

Пресни продукти

HL Display ще покаже как да създадете усещане за изобилие от свежи плодове и зеленчуци в супермаркета, без нужда от голяма наличност и риск от брак. Когато практичността е съчетана с възнаграждаваща визия, както е при Sigma™ – модулна мърчандайзинг система, резултатите в магазините показват увеличение на продажбите с цели 30%.

Оборудване за насипни продукти

Насипните храни, като ядки, зърнени и варива стават все по-популярни в сравнение с опакованите продукти. Купувачите могат да изберат точния продуктов микс и количеството, което желаят, да намалят отпадъците и да се насладят на някои спестявания. Гамата от гравитационни и стоящи контейнери, включително наскоро представените PodBin™ и FlowBin, помагат за намаляване на отпадъците от опаковки и помагат на търговците да се разграничат от конкуренцията.